Adverteren

Adverteren bij Groningen1

Geloven in ambities

De wereld ligt aan uw voeten. Dat is wat G1, dus ik u kan bieden. Dat de kansen en mogelijkheden oneindig zijn weten we allemaal. Alleen, hoe kunnen we nu van alle mogelijkheden optimaal gebruik maken? Zodat wij als verenigingen, stichtingen en ondernemers succesvol onze doelen kunnen realiseren. Dat is nu juist waarom ik hier ben, en waar ik u bij ga helpen.

Vanaf januari 2019 ben ik in dienst bij G1, om u te adviseren en de oplossing te bieden die bij uw ambities passen. De vraag, welke media uiting is voor mij nu de juiste, en welke past binnen mijn budget? Mijn ervaring en expertise in combinatie met uw plannen en ambities vormen voor mij de leidraad voor de aanpak. Concreet biedt ik u de kans jaarlijks met 2,5 miljoen mensen in contact te komen middels radio, tv en online via Westerwolde Actueel en social media. Mijn kracht zit hem in het afstemmen van de verschillende media (crossmedia) zodat deze elkaar versterken. Daarnaast werk ik alle content uit, ben ik betrokken bij alle afdelingen en werk ik alleen met de leukste mensen samen.

Wij G1 zijn een samenwerking tussen RTV Westerwolde, RTV GO Oldambt. Samen hebben we één visie; meer mensen bereiken en op een gezellige en interessante manier het nieuwsportaal zijn van uw regio.

Vanaf nu weet u zeker met G1 dat uw boodschap écht gezien en gehoord wordt.

Wilt u adverteren?
Neem contact op met Inge Begeman-Toutenhoofd: adverteren@groningen1.org
telefonisch: 06 11264336

Aanleveren
U levert uw advertentie aan via adverteren@groningen1.org. De advertentie dient de afmetingen van de banner van uw keuze te hebben.

Geen ontwerp?
Hebt u nog geen advertentie? Groningen1 heeft ervaren vormgevers in huis die een maatadvertentie voor u ontwerpen. Neem hiervoor contact met ons op via email (adverteren@groningen1.org) of telefoon (Inge Begeman-Toutenhoofd: 06 11264336).