Adverteren bij Groningen1

Met adverteren vergroot u uw naamsbekendheid, bereikt u potentiele klanten, realiseert u herkenning bij bestaande klanten, kunt u uw klanten laten weten dat u een speciale aanbieding heeft of dat uw product is bekroond, etc. De redenen en aanleiding om met uw klanten maar nog belangrijker met uw potentiële klanten te communiceren zijn heel divers en ook op uw bedrijf van toepassing.

U kunt kiezen uit legio mogelijkheden als u bij ons adverteert. Hoe adverteert u effectief, online-, radio-, tv-, programmasponsoring of een mix ervan? Ieder medium heeft zijn eigen kracht die daarnaast elkaar kunnen versterken. Natuurlijk gaat u voor maximaal effect, het moet wat opleveren. Om uw doelgroep te bereiken helpen wij u graag met het beantwoorden van uw vragen en het samenstellen van het voor u juiste mediapakket, welke past binnen uw budget.

De kracht van reclame is de herhaling!

Ontdek de meerwaarde van lokaal of regionaal adverteren. Zorgen dat ze u horen of zien, altijd en overal zowel binnen als buiten de regio.

Concreet bieden wij u de kans jaarlijks met bijna 3 miljoen mensen in de regio in contact te komen middels radio, tv, online via Groningen1, Westerwolde Actueel, of RTV GO! en sociale media.

Het kan allemaal en als u wilt kunnen wij uw banners, commercials, grafische vormgeving of andere reclame-uitingen welke passen bij uw wensen, professioneel voor u (laten) produceren.

Pakket 1:
– 3 maal per dag op de radio
– Banner op de website

O €70,-* per maand
O 6 maanden a €400,-*
O 12 maanden a €750,-*


Pakket 2:
– 5 maal per dag op de radio
– Banner op de website

O €120,-* per maand
incl. social media
O 6 maanden a €685,-*
O 12 maanden a €1200,-*

Pakket 3:
– 5 maal per dag op de radio
– Banner op de website
– Tekst-TV dia

O €199,-* per maand
incl. social media
O 6 maanden a €1100,-*
O 12 maanden a €2000,-*

*excl. BTW

Wilt u meer weten over adverteren?
Neem dan contact op met Oscar Bolsenbroek via adverteren@groningen1.org of telefonisch: 06 51191261